ART TO TAKE - DE BRUG TUSSEN KUNST EN CULINAIR

De Art To Take is medio 2016 uit haar rollende assen verrezen. De reizende kunstkeuken, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take het bindmiddel is tussen kunst en culinair, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze reizende linoleumdrukkerij is een koppeling tussen verplaatsbaar kunstobject, rondtrekkende art performance, rollende kunstkeuken, mobiel atelier en reizende galerie. In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong.

De Art To Take, de unieke en opvallend rode reizende linoleumdrukkerij, is ontworpen en gemaakt door conceptueel kunstenaar Erik Sok uit Amsterdam, onder meer bekend van de drie vrijheidsbeelden “Freedom as a Valuable Friend” in de Herengracht, tijdens het Amsterdam Light Festival 2015-2016.

De aankleding en het product, de linoleumdrukjes die in de Art To Take “bereid” worden op evenementen, zijn ontworpen en gesneden door beeldend kunstenaar Ellen van Putten uit Beverwijk, onder meer bekend van de blauw “gebicte” krantenkoppen.


www.art-to-take.nl
instagram
facebook