ART TO TAKE - DE BRUG TUSSEN KUNST EN NATUUR

De Art To Take rijst begin 2019 opnieuw, maar dan anders, uit haar rollende assen! Het reizende atelier, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take de brug is tussen kunst en natuur, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze stempelmakerij is een combinatie van kunstobject, reizend atelier en galerie. Met veel humor en gezelligheid wordt deze kunstzinnige combinatie een trekker op uw evenement. In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong. Het atelier op wielen verovert ieder festival!

De Art To Take, de unieke en opvallend rode reizende linoleumdrukkerij, is ontworpen en gemaakt door conceptueel kunstenaar Erik Sok uit Amsterdam, onder meer bekend van de drie vrijheidsbeelden “Freedom as a Valuable Friend” in de Herengracht, tijdens het Amsterdam Light Festival 2015-2016.

De aankleding en het product, de linogravures die in de Art To Take gemaakt worden, zijn ontworpen en gesneden door beeldend kunstenaar Ellen van Putten en Erik Sok.


www.art-to-take.nl
instagram
facebook